Zoe­te-aard­ap­pel­huts­pot

Aantal pers

2

Bereidingstijd:

20 min 

Calorieen:

?

Maaltijd:

Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 450 gram Zoete aardappelpuree (versafdeling AH)
  • 1 kg hutspotgroenten
  • 50 g boter
  • 1 pond rundergehakt
  • 20 g selderij (zakje)

Bereiding:

  1. Maak gehaktballetjes van het rundergehakt.
  2. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de runderballetjes in 10 min. goudbruin en gaar. Doe de hutspot in de pan en breng het aan de kook. Snijd ondertussen de selderij fijn. 
  3. Verwarm de zoete aardappelpuree in de magnetron volgens gebruiksaanwijzing.
  4. Giet de hutspotgroenten af en stamp het met de puree tot hutspot. Schep de hutspot in kommen en maak er een kuiltje in. Verdeel de gehaktballetjes en jus erover en serveer direct.

combinatietip:

Lekker met Amsterdamse uien.

Recept van www.allerhande.nl